X

Bestil en vikar

En god vikar er selvstændig, dygtig til at samarbejde, kender vikarrollen og sætter fagligheden højt.

Hvad

PVB tilbyder dygtige og erfarne lærere, pædagoger, pædagogiske assistenter og pædagogmedhjælpere til korte og længerevarende vikariater. Alle vikarerne er udvalgt ud fra deres kompetencer, hvilket betyder, at de ikke blot kan fylde vikarrollen ud, men også tilfører værdi – både for institutionen, for personalet og for det enkelte barn.

pris
PVB ansætter og aflønner vikaren – hvilket betyder, at kunden kun betaler en fast timepris for det præcise antal timer, som vikaren bruger hos kunden – og ikke for hverken forberedelse eller andre former for tillæg, sygedagpenge eller g-dage. Kontakt os for oplysning om aktuelle priser. Alle vikariater kan i øvrigt afbrydes fra dag til dag.

 

Hvordan

Når der opstår et behov for en vikar, kontakter kunden PVB via telefon eller mail, hvor den ønskede dækning forklares. På baggrund heraf udvælger PVB en vikar, der matcher kundens behov, og der afholdes efterfølgende et gratis formøde hos kunden med vikaren, hvor kunden beslutter om de ønsker et samarbejde.

Akut
Ved pludseligt opståede behov og kortere vikariater, er det muligt at få en uddannet pædagog eller medhjælper samt en uddannet lærer eller ikke-uddannet lærervikar, straks efter bestilling om morgenen. Prisen er den samme som ved længere vikariater.

 

Kontakt os

Vi holder mange møder og kommer altid gerne forbi til en uforpligtende snak. Kontakt os på tlf. 70 27 12 18 eller pvb@pvb.dk.

Vi er døgnåbne 365 dage om året, og vi er landsdækkende. For personlig henvendelse er vores kontor i København åbent mandag til fredag i tidsrummet klokken 7.00 - 17.00.

København

Ndr. Fasanvej 113-115, 3.tv
2000 Frederiksberg

Odense

Kochsgade 31D
5000 Odense

Vejle

DTC Torvet 24, stuen
7100 Vejle

Aarhus

Rytoften 5
8210 Aarhus V

Aalborg 

Lansen 11
9230 Svenstrup J